تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


سوپ گوجه

    پیاز خرد شده 120 گرم سیر رنده شده 1 حبه آب 4 لیوان ساقه کرفس خرد شده (طریقه خرد شده کبریتی) 60 گرم عصاره گوشت مرغ به میزان لازم اسپاگتی یا رشته ورمیشل 30 گرم (از قبل پخته شده و به مایع سوپ در انتها همراه ریحان تازه اضافه شود) کدو خورشتی 100 گرم رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری زردچوبه و نمک به میزان لازم کره 15 گرم آرد 3 قاشق گوجه فرنگی 300 گرم

    سوپ گوجه فرنکی در ابتدا پیاز و سیر را کاملا" رنده کرده همراه با کرفس و گوجه رنده شده در ماهی تابه ریخته و به مدت 4 دقیقه همراه با کره سرتف می دهیم تا کاملا" نرم شود و کدو خورشتی را اضافه نموده همراه با رب گوجه فرنگی، جعفری تازه خرد شده اضافه می کنیم. زردچوبه و نمک را اضافه کرده آرد را در 2/1 فنجان آب سرد حل نموده و به مایع سوپ اضافه نموده و در انتها با یک عدد لیمو ترش جهت چاشنتی به سوپ گوجه فرنگی اضافه می کنیم.


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : گوجه ,تازه ,قاشق ,غذاخوری ,نموده ,فرنگی ,قاشق غذاخوری ,گوجه فرنگی ,اضافه نموده ,جعفری تازه ,ریحان تازه ,
    سوپ گوجه

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز یکشنبه 4 تير 1396

تبلیغات

جهت سفارش تبلیغات با ایمیل زیر در ارتباط باشید
mohsen_msl@yahoo.com

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر